luni, 12 decembrie 2011

10 TINUTE NUDE

1.

Vezi 10 tinute nude potrivite pentru gusturile fiecaruia:

Tinuta nude 1 este formata dintr-un top nude elegant accesorizat cu un colier cu margele maro, pantaloni evazati, botine nude din piele intoarsa , o blana imitatie si o geanta plic neagra.

Tinuta nude 2: rochie stralucitoare, sandale argintii si  geanta argintie.
2.
Tinuta nude 3: la alegere cizme sau sandale cu platforme, geanta medie nude si rochii simple vaporoase si comode.

3.
 Tinuta nude 4:Rochie maro lunga fara maneci, vesta cu blanita , esarfa cu flori, botine cu platforma mari si geanta asortata cu acestea.Toate astea acoperite cu o jacheta lunga.

4.
 Tinuta nude 5 formata dintr-un top cu volanase la guler, fusta neagra, botine cu toc inalt, geanta, esarfa si jacheta nude/crem.
5.
 Tinuta nude 6 Palton cu blanita la guler nude, geanta medie nude si pantofi cu toc inalt nude inglobate cu o rochie superba verde lunga cu menci scurte.
6.
 Tinuta nude 7 este o tinuta cu parti simple si elegante formata din jacheta crem deschis, rochita cu volanase si pantofi crem cu fundita.

7.
 Tinuta nude 8 formata din pantaloni maro, camasa cu maneci lungi maro deschis, jacheta lunga nude, geanta medie nude si pantofi luciosi cu toc inalt.

8.
 Tinuta nude 9 formata dintr-o bluzita nude, fusta roz pal, jacheta verde vanatoresc, geanta maro si accesorii aurii.
9.
 Tinuta nude 10 formata dintr-o helanca cu maneci scurte, fusta cu imprimeu, geanta nude, pantofi din piele intoarsa negri si o jacheta lunga neagra.
10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu